Paprika zeleninová - Kurtovszka kapie - 1 g - ZKI

EAN: 5998792148206

Skladem: 15 ks

2.25 €


Latinský název: Capsicum annuum

 

Paprika Kurtovszka kapia je odrůda typu kápia se silným růstem a velkými plody. Bobule jsou mírně zploštělé, kuželovitého tvaru a dozrávají z tmavě zelené barvy do tmavě červené. Plody mají silnou dužinu, váží 120 – 180 g a lze je skladovat ještě několik týdnů po sklizni. Odrůda je vhodná pro pěstování venku i pod fólií a ideální pro čerstvou konzumaci.

Výsev: II - III

Teplota při výsevu: 18 °C

Přesazování: V

Rozestup: 60 x 20 cm

Sklizeň: VIII - IX

Hmotnost balení: 1 g

Semená ošetřena organickým biostimulátorem.

 

Pěstování:

Paprika Kurtovszka kapia je náročná na pěstování. Semena vyséváme od února do března při teplotě 18 °C v krytých prostorách. Předpěstované sazenice přesazujeme na záhon v květnu do rozestupu 60 x 20 cm. Rostliny preferují záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. V chladnějších oblastech doporučujeme pěstování v krytých prostorách. Sklizeň probíhá od srpna do září.

 

Výhody:

  • Velké plody typu kápia o hmotnosti 120 – 180 g
  • Silná dužina a dlouhá skladovatelnost
  • Vhodná pro pěstování venku i pod fólií
  • Semená ošetřena organickým biostimulátorem

 

Zajímavost:

Paprika Kurtovszka kapia je oblíbená pro svou výjimečnou chuť a možnost dlouhodobého skladování. Je ideální pro čerstvou konzumaci, grilování nebo konzervování.

 

Výrobce: ZKI


Kategorie : Paprika

Tagy : semena papriky, paprika, pěstování papriky, zeleninová semena, sladká paprika, pálivá paprika, odrůdy papriky, výsev papriky, péče o papriku, semínka pro zahradu, plodová zelenina, balkonová paprika, barevné papriky, zahradnická semena, paprika do skleníku, kořeněné papriky, úroda papriky, paprika na vaření, paprika na pečení, hybridní papriky


Podobné produkty


Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies